DE PEPERNOTENSHOW WORDT VERPLAATS NAAR 2022!

Lieve Sinterklaasvrienden,

Met pijn in ons hart moeten wij jullie mededelen dat ‘De Pepernotenshow’ wordt verplaatst naar 2022. Wij staan voor een mooie en leuke familieshow waarbij iedereen welkom is. Daarnaast kunnen wij met de huidige maatregelen geen goede show neerzetten. Onze show valt onder evenement daarnaast hebben we niet te capaciteit en mogelijkheden om de show op een andere manier in te vullen op dit moment.

Veel mensen hebben energie en werk gestoken in de show en we hebben dit weekend dan ook nodig gehad om mogelijkheden te bespreken. Helaas zijn die er op dit moment niet. Daarom wordt de show verplaatst naar 2022.

Heeft u een ticket gekocht dan kunt u het geld terug ontvangen zowel online als via Plus Verbeeten. De mensen worden nogmaals persoonlijk op de hoogte gebracht. U kunt er ook voor kiezen om u ticket te laten gelden bij de show van 2022 uiteraard is dat uw eigen beslissing. We hopen dat we snel weer van start mogen om de show op te zetten voor volgend jaar. We danken u voor het enthousiasme en hopen op uw begrip in deze situatie.

We willen graag de onderstaande mensen bedanken voor hun inzet. De Vriendenkring, Plus Verbeeten, Huur de Sint, Dobbelsteen Entertainment, Zilverveer Producties. Kidz Kreative. Show-tech, Urban Dance Venlo, Bert Jan Idzinga, Aletta M’kaouar-Smit, Daisy Peeters, Carmen San Martin, Sam Gielen, Maylin Kathy, Okke Verstrenge, Jochem van Gelder. Tot volgend jaar!!! Kevin Timmermans Uitvoerend Producent – De Pepernotenshow