Met ‘De Pepernotenshow & De Magische Toverfluit’ presenteerde Stichting Salena Entertainment de grootste Sinterklaasshow van Limburg. Door de samenwerking met Coole Piet Diego & Jochem van Gelder kon het succes ook niet uitblijven. Binnen 48 uur waren zowel online als fysiek alle tickets uitverkocht voor beide shows. Dat heeft doen besluiten dat er een EXTRA show bijkomt op 1 December om 14:00. Wederom vormt Cultureel Centrum De Haandert in Tegelen de locatie voor deze derde show. Uiteraard zijn Jochem van Gelder & Coole Piet Diego ook weer van de partij om het Sinterklaasgevoel te verspreiden. Tickets zijn vanaf vrijdagnacht verkrijgbaar online via www.depepernotenshow.nl. Vanaf 18 September bij de Plus Supermarkten: Tegelen, Venlo, Blerick en Reuver.

Het spannende verhaal is geschreven door Renske Jansen, bekend van diverse gewaardeerde Sinterklaas verhalen en Sinterklaas theatershows. In de show beleven de Pieten een spannend avontuur, het is maar de vraag of de Pieten al fluitend alles weer op orde hebben voordat Sinterklaas alle chaos bemerkt. Natuurlijk wordt er ook gezongen tijdens de show, niemand minder dan Coole Piet Diego zal een spetterend optreden verzorgen. Ook Piet Sancho mag niet ontbreken met zijn Sinterklaas ballades. En wat komt Jochem van Gelder nou ineens doen tijdens de show?

Stichting Salena Entertainment, onder leiding van Kevin Timmermans en Remco Bovee, presenteert de shows en ze zijn geen onbekende in het Sinterklaas landschap. Kevin Timmermans heeft jarenlange ervaring op TV, in bioscoop films en theatershows. Remco Bovee is al ruim 15 jaar lang de beste vriend van Sinterklaas. Samen willen ze het echte Sinterklaas gevoel verspreiden door jaarlijks een nieuwe Sinterklaasshow te produceren. Door de entreeprijzen laag te houden wil de stichting zoveel mogelijk kinderen en ouders laten genieten van het evenement. De organisatie Het Grote Boek uit Sevenum en dansgroep Expression uit Baarlo werken mee om dit evenement een succes te laten worden.